Politika

MHP’YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

MHP’YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
19-02-2014 10:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne katılımlar devam ediyor. Daha önce bir gurup vatandaşın katılımlarıyla MHP’ye başlayan destekler devam ediyor.

         SİVASLILARDAN DESTEK

         İkinci bir katılımda Sivaslılardan geldi. MHP’ye katılım sağlayan Sivaslılar, 700-800 oy destek sözü verdiler.

         Burada bir konuşma yapan MHP Turhal Belediye Başkan adayı Opr.Dr. Bekir Baklacı, katılımlarından dolayı Sivaslılara teşekkür ederek, bu katılımların ara ara devam edeceğini söyledi.

         Baklacı, projelerle Turhal’ın atak yapacağını sözlerine ekledi.

 

         “BU İKTİDARA BİR TOKAT YAPIŞTIRMAMIZ LAZIM”

         MHP Turhal İlçe Başkanı Veyis Zorlukuş, yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Hem Turhal boyutunda he de Türkiye genelinde olanları artık benim özetlememe gerek yok Ak Parti iktidarının yıkımlarını artık görüyoruz. Bu sebeple bu seçimlerde bu iktidara bir tokat yapıştırmamız lazım. Oda belediyeleri almakla olacaktır. Verdiğiniz bu destek gücümüze güç katmıştır” şeklinde konuştu.  

         EROL AYTEN MHP’DE

          Katılımların devam ettiği şu günlerde geçtiğimiz gün düzenlenen törenle Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Erol Ayten ve beraberindeki vatandaşlar MHP’ye katılım sağladı.

         “BAŞKANLIĞININ NİKAHI KIYILMIŞ, 30 MART’TA DA DÜĞÜNE HERKES DAVETLİDİR”

         Düzenlenen programda bir konuşma yapan MHP Tokat birinci sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı Veli Gökyıldız, “Bugün burada Turhal’ın merkezinde bir bayram yaşanıyor. İnşallah bu tabloya baktığımız zaman Turhal’da belediye başkanlığının nikahı kıyılmış, 30 Mart’ta da düğüne herkes davetlidir” dedi.

         Gökyıldız, şunları söyledi:

         “Seçimler demokrasimizin ana eksenini oluşturmaktadır. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partiler bu seçimlere iştirak ederek, kendi hanelerine oy kazandıracaklardır. Bunun bir nevi adı demokrasi şölenidir. İşte burası demokrasi meydanıdır. Her ne kadar adı demokrasi şöleni de olmuş olsa bir nevi dün seçtiklerinle yüzleşme günüdür. Seçtiklerinizin hesap verme günüdür. Adete seçmenin seçtiklerine düzenleyeceği, vereceği karne günüdür.

          BU MÜCADELENİN İÇERİSİNDE OLMAZSA OLMAZLAR HANIMEFENDİLERDİR

          Değerli arkadaşlarım, çok kıymetli büyüklerim, saygıdeğer hanımefendiler; özellikle hanımefendilere söylüyorum. Son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyasi çalışmalarını gösteren hanım efendilere en küçüğünden en yaşlısına hatta eline üç hilal bayrağını almış 80 yaşındaki ninemin mücadelesine saygı duyuyorum. Çünkü bu mücadelenin içerisinde olmazsa olmazlar hanımefendilerdir, bozkurtlardır, bu ülkeye gönül veren gönül insanlarıdır.

          Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyasetine devam etmek isteyen gönüldaşlarıma, candaşlarıma, yol arkadaşlarımıza bu aziz Türk milletinin kader arkadaşı olan aziz Türk milletinin derttağı olan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatısı altında siyaset yapmak için gönülleriyle, dostlarıyla aramıza gelen o çok muhterem dostlarımıza hoş geldiniz, sefa geldiniz diyorum.

          BU İKTİDAR KADAR İNKARCI, İSTİSMARCI, İFTİRACI BİR İKTİDAR DAHA GELMEMİŞTİR

            Ülkemize baktığımıza zaman, Türkiye Cumhuriyeti devletinin 90 yıllık dünyasına baktığımız zaman bu cumhuriyet tarihinde bu iktidar kadar, inkarcı, istismarcı, iftiracı bir iktidar daha gelmemiştir. Bu iktidar hepimizi televizyon ekranlarında, radyolarda, gazete sayfalarında o kadar mesajlar veriyorlar ki bu millet onlara artık gülmekten farklı mesajlar vermeye çalışıyorlar. Bu iktidar rüşvetçileri hayırsever olarak isimlendirdiler. Bu iktidar hısızları yardımsever olarak adlandırdılar. Bu iktidar Türkiye Cumhuriyeti devletinin şerefli hakimini, şerefli savcısını, o şerefli polisini faklı şekilde militan olarak adlandırdılar.

          Ama bir baktığımız zaman yolsuzluk operasyonları yapıldığı zamanda kendilerini mağdur olarak ilan ettiler. Son dönemlere baktığımız zaman doğruyla yanlış, güzelle çirkin, dua ile beddua birbirine karışmış durumda. İşte 30 Mart’ta bu yanlışlıkların cevabını aziz milletimiz, aziz Turhallılar dur diyecek ve Bekir Baklacı’yı o makama oturtturacaktır.

          HEY USTA 30 MART’TA GELİYORUZ

     Çok değerli Turhallılar; ülkemizde özellikle şunu hafızalarınızdan silinmemesini rica ediyorum. Bugünkü iktidar üçüncü döneminde şu ifadeyi kullanmıştı; ustalık dönemi üçüncü dönem “benim ustalık dönemim” demişti. Birçok medyada yayın yapan o patronlar, program yapımcıları “hey usta” diye ifade kullanmışlardı. Akabinde de “ey hoca” ifadelerini kullanmışlardı. Evet, bu millet ustaların ne kadar marifetli olduğunu çıkan ayakkabı kutularında gösterdiler. Bunun ustalığını yaptılar. Baktığımız zaman yolsuzluğu dış güçler yapmış, rüşvetin adını paralel devlet, devleti soyu soğana çevirenlere de baktığınız zaman adını Haşhaşiler koymuşlar.

          Şimdi aziz Türk milleti, aziz Tokatlılar, muhterem kardeşlerim, çok değerli dava arkadaşlarım; 30 Mart seçimleri sıradan bir seçim değil. Türk milletinin kader arkadaşı olan büyük ülkelerin, milli davanın takipçisi olan Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yaparak, 30 Mart tarihinde bir ders vererek, yapılacak erken gelen seçim veya normal sürecinde birileri Ankara’ya buradan bir selam gönderecek. Biz diyoruz ki hey usta ustaları bu millet gördü, ustalığını 7’den 70 herkes şahit oldu. Bu ustalıklarınızı, hırsızlıklarla, talancılıklarla, soygunculukla, hortumculukla ispat ettiniz. Hey usta 30 Mart’ta geliyoruz. 30 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok muhterem o belediye başkanları o makama oturduğu zaman yapılacak bir erken genel seçimde inşallah bu aziz milletimiz sizi gömecek.

          Bu seçimlerin haramla helalin bir mücadelesi olacaktır. Bu seçimler güzelle çirkinin bir mücadelesi olacaktır. Bu seçimler var olma seçimleri olacaktır. Ve onun içinde seçimlere çok ısa bir süre kaldı. Biz yorulmamak üzere yola çıktık. Allah’a binlerce şükürler olsun ki alnımız açık, başımız dik, ne elimizde ayakkabı kutusu, ne evlatlarımızı devletin resmi arabalarında polise teslim etmemek için gezdirdik.

          Bugün şu tabloya baktığımız zaman birçok hayatını çiftçilikle devam ettiren emeklimiz, genç arkadaşlarımız, bir istikbal bir iş bekleyen, aş bekleyen bu tabloda dostlarımızı görüyoruz.      

          Şöyle bir baktığımız zaman çiftçimiz borç ekiyhaciz biçiyor. Bugün aranızda çoğunuzun bankalardan almış olduğunuz krediyle, traktörleriniz ipotekli, tarlanız ipotekli, evleriniz ipotekli, 10 yıl seni ipotek altına almış ilim inleten bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Bugün birçok çalışanlarımız özellikle kamu kurum ve kuruluşlarda en az dört bankaya borcu var. İstatistikler gösteriyor. En az 3-4 kredi kartı borcu var. Artık çocuklar, analar evlerindeki evladına bakamayacak duruma gelmiş, çocuk yuvalarına, huzur evlerine vermeye kalkıyorlar. Bu toplumda belki aramızda da birçok insanımız vardır. Valilik Sosyal yarımlaşma vakıflarından yardım alıyorum derken işte eğer siz Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verirseniz bu yardımlar kesilecek diye mesajlar verilmeye çalışılıyor. Bunu sosyal devlet anlayışı gereği hiç kimsenin aşıda kesilmez, işi de kesilmez. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında herkes bu milletin kader arkadaşı olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne varlığını hissettirdiği an bu ülkede, bu şehirde bu Turhal’da Bekir Baklacı beyefendi o makama oturduğu zaman işi de hazır, aşıda hazır, bu Turhal’ın geleceğinde de inşallah şehre de hazır.

          BİZİM HERKESE YETECEK SEVGİMİZ VAR         

          Bu dinamik yapıyı harekete geçirerek, az önce söyledim yorulmamak üzere yola çıktık. Yorulmayacağız. Kapı kapı, insan insan hangi parti olursa olsun geçmişte hangi siyasi parti çatısı altında siyaset yapmış olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bizim herkese yetecek sevgimiz var. Alevisiyle, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla biz aynı halının desenleriyiz.

          GEÇMİŞTE HİZMET EDENLER BUNUNDA HESABINI VERECEK

          Onun için Allah nasip eder belediye başkanımız Bekir Baklacı bey ve meclis üyeleriyle birlikte onlara bu görev verildiği an Bekir Baklacı kazanmayacak, yanındaki meclis üyeleri kazanmayacak, Turhal geleceğini kazanacak. Turhal geleceğine mühür vuracak. Eğer bugün Turhal’da nüfusta kaliteli bir göç verdiyse geçmişte hizmet edenler bununda hesabını verecek. Ama Bekir Baklacı’nın idaresinde Turhal farklı bir hizmet görecek. Kaliteli göç alacak, nüfus artacak, artık ilçeyiz değil biz şehir olmaya varız diyecek. Bu sizlerin sayesinde olacak.

          TURHAL NİKAHI KIYMIŞTIR

        Çok muhterem belediye başkanımız diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla Turhal nikahı kıymış düğüne bütün illerimizle, ilçelerimizle inşallah burada beraber olacağız. Turhal’ın sorunları çok büyük bir neşter vurulması gerekiyor. Bu neşteri vuracakta Opr.Dr. Bekir Baklacı’nın kendisidir. Hastalığı biliyor, hastalığı teşhis etmiş, reçete hazır bu reçeteyle birlikte Turhal sağlıklı bir belediye anlayışıyla bu insanlarımıza hizmet verecektir.

          Tabi ki şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Şuandaki belediye başkanımızda bu memlekete hizmet etmiştir, mesaisini vermiştir. Bizler hareketimizin bize vermiş olduğu sevgiyle ona da teşekkür ediyoruz. Hizmet verdiği, mesaisini harcadığı için. Bu arada muhtarlarımızı, adaylarımızı görüyorum. Bu demokrasi onlar içinde önemli. Devletimizin ve vatandaşımızın arasında önemli bir köprü görevini ifade eden muhtarlarımıza da 30 Mart’ta başarılar diliyorum”

                     Konuşmalarından ardından katılım sağlayan Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Erol Ayten ve beraberindeki vatandaşlara rozetleri takıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER